dijous, 10 d’octubre del 2013

Any Internacional de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua


2013: ANY INTERNACIONAL DE LA
COOPERACIÓ EN L'ESFERA DE L'AIGUA
L'objectiu d'aquest Any Internacional és crear consciència sobre les possibilitats d'una major cooperació, els desafiaments que enfronta la gestió de l'aigua davant l'augment de la seva demanda, la distribució i els serveis dels recursos hídrics.

El desembre de 2010, Unesco va declarar el 2013 com l'any de les Nacions Unides per a la Cooperació en l'esfera de l'aigua. L'any posarà de relleu els casos d'èxit d'iniciatives de cooperació en aquesta temàtica i identificarà temes candents sobre educació relatius a l'aigua, la diplomàcia de l'aigua, la cooperació en el finançament, els marcs legals nacionals i internacionals i els vincles amb els objectius de desenvolupament del mil·lenni.

També serà una oportunitat per aprofitar l'impuls generat a la conferència de Nacions Unides sobre desenvolupament sostenible i per donar suport a la formulació de nous objectius que contribuiran al desenvolupament dels recursos hídrics que siguin veritablement sostenibles.

El CSIC i Aqualogy es sumen a aquesta celebració amb una proposta d'activitats el propòsit de les quals és contribuir en l'augment del coneixement i la cultura científica de la població al voltant d'un bé tant essencial con es l'aigua, creant així un entorn favorable per a la generació de noves idees i possibles solucions als problemes que planteja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada